Bloemen op een boeket

Bloemist Uden

 

 

 

 

 

Maar als dat een gelegenheid is voor een geheime dood, geen probleem. Waarom kunnen we geen boeket bloemen klaarmaken op de visplek? Hoe komt het dat de bloemen allemaal groen of geel zijn? De bloemist moet inderdaad al deze lastige vragen oplossen. Vandaag zullen we het hebben over het gebruik van beschikbare elementen, zoals de volgende: Prijs – Dit is een maatstaf voor hoeveel er in elke opslag van bloemen zit, en hoeveel het in totaal kost om alles te kopen.

Ingrediënten “Bloemen” zijn extra versiering voor een tuin. (Verborgen in deze wereld bestaan er gouden gebouwen, misschien kun je er een paar te koop vinden in de Friend Area?) Kies één van de drie soorten fruit op een fruitmand. (Misschien liever een tuin, maar er is niets te koop). Wisteria Bloesem, Benodigdheden voor Upgrade Materiaal Bloem Ingrediënten “Bloem” zijn extra versieringen voor een winkel met bloemversieringen. (Verborgen in deze wereld bestaan er klimop winkels, misschien kun je er een paar te koop vinden in de Friend Area?) Kies één van de drie soorten bloemen op een hangende mand. (Eventueel liever een tuin, maar er is niets te koop.) Sweet Pufflance, Benodigdheden voor Upgrade Materiaal Bloem

Ingrediënten “Bloem” zijn extra versieringen voor een winkel met bloemversieringen. (Verborgen in deze wereld bestaat er behulpzaam winkelpersoneel, misschien kun je er een paar te koop vinden in de Friend Area?) Kies één van de drie soorten bloemen op een bloemenvaas. (Eventueel het liefst een tuin, maar er is niets te koop).

lees meer:

Bloemist Gemert

Bloemist Uden