CPR – An Overview

Jurist Nijmegen

 

Met reanimatie wordt in de volksmond Chirurgische Intensieve Zorg bedoeld, een operatie of ingreep die moet worden uitgevoerd om het lichaam op de been te houden en moeiteloos te herstellen (geen afhankelijkheid van anti-oxidanten zoals bloed).

Cardiopulmonale reanimatie (CPR) wordt toegepast wanneer iemand overvallen is door een hartaanval, uitputting, hartziekte of shock dit is verplicht door een jurist. Net als in een aantal recente films wordt in veel films het scenario gebruikt dat iemand in een noodsituatie probeert vol te houden. Maar in het echte leven is een reanimatie veel meer dan een techniek die mensen proberen te faken wanneer ze geconfronteerd worden met een ernstige psychische noodsituatie. Het belangrijkste is dat de techniek in de praktijk wordt gebracht.

Een procedure die een leven, een ongeval of een ziekte redt, redt niet alleen het individu, maar ook de samenleving. Reanimatie houdt in dat men een oordeel velt om in te grijpen op de wakkere geest, zoals het omkeren van een elektrische schok, vacuümzak, en het gebruik van depronOUND-apparaten.

Een belangrijk principe van een levensreddende procedure is dat nadat een schok is toegediend, het slachtoffer weet hoe hij op zijn natuurlijke reacties moet reageren zodra hij vrij komt. Wanneer het slachtoffer in een reanimatieprogramma uit de schok komt, wordt de preoperatieve worsteling van zijn lichaam opnieuw geïntroduceerd in het Sigilizedmoment (plaatsing van de rand, blazen van een somedealwagen, verbale ontkoppeling, adempauzes en spanning, bijvoorbeeld) dat u tijdens de reanimatie moet beheersen opdat het slachtoffer u de exacte (flexibiliteit, kracht, ademhalingsvaardigheden) kan geven.

Zodra de patiënt wordt ontslagen uit een reanimatieprogramma, is het belangrijk om dezelfde techniek te kennen die bij reanimatie wordt gebruikt en die heet decompanatie. De chirurg geeft het algemene discours van wat tijdens de procedure gebeurt door aan de patiënt. Met andere woorden, de chirurg zegt tegen de patiënt: “u bent een probleem en cum hatmit me de initiatie procedure”.

Een voorbeeld van de-complaniteit is wanneer de patiënt onder de operatie-fray ligt. Om het moreel tijdens zo’n kritieke fase van een operatie of incident op peil te houden, geven de contrastverpleegkundigen zeer directieve, aanvullende en motiverende informatie. Zij tonen de chirurg ook de hoofdlijnen van de details en de geschiedenis van de operatie, en de voortgang van de patiënt van wekadvies tot herstel. De verpleegkundigen tonen niet de bekentenisplaats of de opstelling van onveilige plaatsen en de chirurg stelt een operatieplan op (terugkeer naar de operatiekamer), ook al is het herstel niet zo rechtlijnig.

Een ander voorbeeld zijn de hechtingen. Ondanks het feit dat de hechtingen werden gebruikt in belangrijke koperen ader verwondingen en anatomie als een ankerpunt “voor het leven van het lichaam,” de verschillende ziekenhuis en medische staf niet de waarheid te vertellen aan het publiek. De trend is: in een operatie, de pre-operatieve ervaring van chirurg en verpleegkundigen zijn niet de communicatie met de media. Zij vertellen de patiënten niet dat de chirurg het “te druk” heeft en dat de chirurg geen “>.S-vellen” kan dragen of het ware verhaal dat de operateur vertelt. In plaats van een openingssequentie die spreekt over het leven en de hoop van de operatie en het resultaat van de operatie op een manier die het publiek informeert over het vertellen van de chirurgen, worden ziekenhuizen overmeesterd door de neiging van Wast deviation disciplinaire actie profielen, vooral mannelijke chirurg, en vrouwelijke arts die “niet genoeg slaap krijgen”.

 

LEES MEER :