De cursus Nederlands als tweede taal

NT2 cursus

 

Wilt u in Amsterdam de cursus Nederlands als tweede taal (NT2) volgen in Amsterdam (NTI-Amsterdam) en met deze taalcursus Nederlands de taal goed leren, volg dan de cursus Nederlands als tweede taal (NT2) Amsterdam (NTI-Amsterdam) VR en vul deze aan met het studiemateriaal in Amsterdam (NTI-Amsterdam) (van David Klinghoffer).

Heeft u al Nederlands als tweede taal gestudeerd? Laat dan de NT2-klas voor u op maat maken voor een cursus die de perfecte uitdaging is voor uw taalvaardigheden. U heeft veel keuzemogelijkheden bij het kiezen van uw startpunt in de cursus Nederlands als tweede taal (NT2). U kunt zich ook inschrijven voor deze cursus als u al redelijk goed Nederlands spreekt. Nederlands als tweede taal (NT2) Amsterdam (NTI-Amsterdam) (VR), Nederlands als tweede taal (NT2) Amsterdam (NTI-Amsterdam) (D), Nederlands als tweede taal (NT2) Amsterdam (NTI-Amsterdam) VR (P), Nederlands als tweede taal (NT2) Amsterdam (NTI-Amsterdam) VR (F), Nederlands als tweede taal (NT2) Amsterdam (NTI-Amsterdam) VR (D1) of Nederlands als tweede taal (NT2) Amsterdam (NTI-Amsterdam) VR (F1) maar vergeet niet dat dit aangepaste lessen zijn voor mensen met een andere taalvaardigheid.

Nederlands als tweede taal (NT2) KL: Nederlands als tweede taal (NT2) De mogelijkheden voor cursisten met een besluit om te starten met de cursus Nederlands als tweede taal (NT2) bij NTI-Lichtenstein, alsmede om uit te vinden, of deze cursus iets voor u is, de prijs 2019-20 semester lesgeld. NCA-Lichtenstein: voor cursisten het certificaat van voltooiing (D0) overleggen. Inschrijving begint 17.07.2019 en eindigt 15.08.2019. BOEK HIER VANDAAG NOG (NA BESTELLING)

한국어(한국드시립니다) Het Nederlands als tweede taal (NT2) heeft als doel de wereld en Nederland op een andere manier te laten zien hoe je Nederlands spreekt en schrijft. Deze cursus bereidt voor op het landelijk examen Nederlands als tweede taal (NT2), dat in maart 2019 zal worden afgenomen. Om toegang te krijgen tot het geselecteerde studiemateriaal moet je ten minste 15 jaar oud zijn. ALLEEN VOOR STUDENTEN VAN 15 JAAR EN OUDER

Nederlands als tweede taal (NT2) Raad van Europa: Nederlands als tweede taal (NT2) Het doel Nederlands als tweede taal (NT2) moet zijn om invloed uit te oefenen op alle bestuurlijke en leidinggevende krachten in Nederland en te slagen voor het landelijk examen Nederlands als tweede taal (NT2). Om toegang te krijgen tot het geselecteerde studiemateriaal moet je ten minste 15 jaar oud zijn. ALLEEN VOOR STUDENTEN DIE KUNNEN SLAGEN VOOR EEN STAATSBREVET IN CANADA

-Voor deze cursus moeten cursisten met een keuze voor de NT2-klas (Nederlands als tweede taal) bij NTI-Lichtenstein ten minste 15 jaar oud zijn.

-Voor deze cursus betalen cursisten met een startbeleid voor de NT2-klas (Nederlands als tweede taal) bij NTI-Lichtenstein een toeslag van 15%.

-Voor deze cursus betalen alle studenten met een aangekondigde polis een extra vergoeding van 10% 18%

Het Nederlands als tweede taal (NT2) Raad van Europa: Het doel Nederlands als tweede taal (NT2) moet zijn om invloed uit te oefenen op alle overheidsdiensten in Nederland en te slagen voor het landelijk examen Nederlands als tweede taal (NT2). Als u slaagt voor het landelijk examen Nederlands als tweede taal (NT2) in Nederland, komt u in aanmerking voor de examens Nederlands als tweede taal (NT2) van de Nationale Raad voor onderwijs en toetsing in Nederland (Republiek der Nederlanden).

-Voor deze cursus moeten cursisten met een keuze voor de NT2-klas (Nederlands als tweede taal) bij NTI-Lichtenstein ten minste 15 jaar oud zijn.

-Voor deze cursus betalen cursisten met een startbeleid voor Nederlands als tweede taal (NT2) bij NTI-Lichtenstein een extra toeslag van 15%.

 

LEES MEER : 

Inburgeringscursus

Inburgering