Hoe een ticketbox afdrukken aanpassen

Verzenddozen bedrukken

 

 

 

 

 

 

Als het om de ticketbox gaat, is het behoorlijk zwaar. De regels van de doos zijn strikt. Je moet dus een speciaal type en vorm van een ticketbox maken om eraan te voldoen. Weten hoe je een ticket box print of een ticket box decoratie kunt aanpassen en regelen is belangrijk. Het helpt om uw merk of uw persoonlijke thema in het centrum van de verpakte ticket box te plaatsen. Verpakken met RSG om uw urbandec. Kijk dat het uw kostbare tijd kan besparen, en beperkt geld. U kunt snel een charmant ontwerp maken om indruk te maken op uw vrienden en familie. Als je een van de pakketten bestelt en je hebt dit artikel onderweg gezien, vergeet dan niet om een positieve beoordeling of recensie te geven om anderen aan te moedigen het ook te kopen. Op zoek naar aangepaste grafisch ontwerp afgedrukte tickets? 11Request@en.buyitnow.to is een bloeiend bedrijf gewijd aan het kopen en verkopen van de beste tickets en klantenservice. Al onze tickets worden zorgvuldig gecontroleerd op juistheid en echtheid. Aangezien vaker wel dan niet, het laatste wat u wilt is een vals ticket. Wij zijn blij dat u uw ticket bestelling aan ons toevertrouwd. Er zijn veel goedkopere bedrijven die u dezelfde tickets aanbieden. Allemaal willen ze uw ticketbestelling niet goed afhandelen. Prijzige, valse en gebrekkige tickets vinden hun weg naar de wereld zonder opgemerkt te worden. Wij garanderen onze kwaliteit en goed vakmanschap. In ruil daarvoor verkopen en verzenden wij u de beste tickets voor goedkoper dan welke concurrent dan ook. Bestel nu. Wij handelen snel. Mocht u op enigerlei wijze ontevreden zijn, dan zijn wij er om u zo snel mogelijk te helpen en bij te staan. Verzending bestellingen 5-10 werkdagen De meeste items volgen dit typische tijdschema. Voor bestellingen die een spoedbestelling vereisen, gelieve ons onmiddellijk te contacteren. Als u vragen heeft over het item dat verzonden wordt, bepaal dan de verzendtijd onder de informatie bij het plaatsen van de bestelling.

> Betalingen in het verleden Hebben we gezien dat dit artikel uitverkocht is en niet meer beschikbaar is? Zo ja, wanneer zal het dan opnieuw in voorraad komen? Dit artikel is niet langer beschikbaar.

> Wilt u printbare etiketten ontvangen voor uw bestelling? Ja, ik wil graag afdrukbare etiketten ontvangen voor mijn bestelling. Wanneer zullen jullie de etiketten naar jullie opsturen? Wij zijn momenteel in afwachting van nieuwe labels om af te drukken.

> Om de status van deze bestelling te controleren, hebt u een registratiecode nodig

Als u hier niet kunt inloggen, dan raden wij u aan terug te gaan naar uw verlanglijstje

> Om meerdere exemplaren van hetzelfde artikel te bestellen, kunt u de functie “Toevoegen aan verlanglijstje” gebruiken

> Om de privacy van onze klanten te beschermen, worden bestellingen niet rechtstreeks naar klanten in de VS verzonden. Voor internationale bestellingen moet het eindadres een adres in de Verenigde Staten en Canada zijn,

Maak uw keuze met behulp van het drop-down menu,

Geldige bestellingen Omdat wanneer u een bestelling maakt, gebruikt u een creditcard om te betalen voor de items. Als u NU uitcheckt met een account en een terugbetalingsverzoek begint. zal ik de bestelling voor u annuleren aan het einde van het claimproces. U ontvangt een bericht van verzending, hetzij van het veld waar u hebt gekocht, of via e-mail van ons. Eventuele andere problemen met betrekking tot de bestelling, stuur me dan een e-mail door te klikken op de “Contact” knop bovenaan deze pagina. Hieronder vindt u een lijst met extra links, indien nodig, naar de informatie die u nodig heeft om uw zaak op te lossen.

lees meer:

Duurzaam verpakken

Flesverpakking bedrukken