Hoe haalt u het meeste uit uw accountant?

Belastingadviseur

 

 

 

 

Omdat de verliezen aftrekbaar zijn en de winsten niet belastbaar zijn, is het raadzaam om veel gegevens voor de rekening zelf bij te houden. Zorg er alleen voor dat deze gegevens in evenwicht zijn met die waarover u beschikt, met de verwachte belasting die u aan de fiscus en de BTW verschuldigd bent. Vertrouw echter niet alleen op het advies van uw boekhouder. Maak een inschatting van uw positie voordat u hem iets toestuurt.

U moet van uw accountants de meest voorkomende vragen van kracht krijgen. Zorg ervoor dat u vraagt naar hun diensten. Kijk of de diensten tegen betaling zijn, of gratis. Kijk ook of zij uw boekhouding voor u bijhouden, of u dit zelf laten doen. Als u vragen hebt over uw boekhouding, en willekeurige en niet-discriminerende beslissingen kunt nemen, stel ze dan gerust.

U kunt op dit moment contact opnemen met verkooppersoneel en personeel voor boekhoudkundige en boekhoudkundige doeleinden. (Verkooppersoneel dat voor belastingdoeleinden werkt, kan ook de boekhouding doen). Zorg ervoor dat uw verkoper altijd de nieuwste technologie gebruikt: boekhoudsoftware en robots. Het is wel altijd goed om een kopie van uw verkoopdossier te vragen, want dat is het enige materiaal dat u aangaat.

Professionele boekhouders moeten actuele kennis hebben van de huidige economische trends en kunnen niet alleen uw boekhoudkundige zaken afhandelen. Potentiƫle boekhouders moeten in het bezit zijn van een actuele accountantsakte; zij moeten zijn opgeleid op de juiste manier om boekhouder te worden en moeten voldoen aan de professionele boekhoudnormen. Als u hier meer hulp bij nodig heeft, kunt u contact opnemen met de Society of Accountants voor assistentie.

Als uw financiƫle zaken niet zo omvangrijk zijn, kan het beter zijn uw kolommen van rekeningen te veralgemenen. U kunt een aparte bankrekening gebruiken voor elke boekhoudkundige functie. Vanaf uw boekhouding, van januari tot maart, moet uw boekhouding in een zo eenvoudig mogelijke vorm worden bijgehouden.

Als u wat geld aan het investeren bent, laat ons dan nadenken over de juiste boekhouding om de werkelijke winst erop te bepalen. U moet weten dat u voor uw deskundige Belastingadviseur kunt gaan voor een afschrijvingsschema. Houd het altijd in eenvoudig zoals het in elke bank in de wereld zou kunnen zijn. Ten slotte moet de balans duidelijk zijn. Par fo Demat rekening blijven in zijn oorspronkelijke vorm; alle andere tool in staat zal zijn om het te gebruiken.

lees meer: