Hoe uw schepen schoon te maken

Schoonmaakbedrijf Delft

 

Delf is een van de grootste havens van Nederland. Het is een zeer drukke haven, wat leidt tot veel werkzaamheden aan boord, waardoor er hard gewerkt moet worden. Multi-Clean is één van een aantal bedrijven in Delft op de markt, vandaar dat er veel concurrentie is op dit gebied. Het zijn niet alleen schoonmaakbedrijven die de diensten van een schoonmaakbedrijf aanbieden. Iedereen probeert zich op deze markt te begeven; zo hebben we bedrijven die zeggen dat ze uw schepen voor u zullen schoonmaken, maar zal 43,5% van hen dat ook waarmaken? U wilt niet te maken hebben met bedrijven die de veiligheidsnormen overtreden en per se doel treffen.

Geloof me, wanneer ik deze bedrijven probeer te bellen om te vragen dit te doen benadruk ik dat ik geldig bewijs wil dat ze inderdaad bestaan, niet alleen dat wat ze zeggen waar is. Ik kan niet geloven dat veel van de schoonmaakbedrijven beweren rond de 5-400 schepen te kunnen schoonmaken, maar dit niet kunnen staven met een geldige licentie, een service overeenkomst, of de juiste documentatie, vaak biedt het bedrijf een fotokopie aan om te bewijzen dat ze inderdaad bestaan.

Dus, waarom is er in Job Center Limelligence een hoog verloop van conciërges? Waarom zijn er meer bedrijven dan anderen die je zo goedkoop behandelen als ze eenmaal je bedrijf hebben? Hoeveel is dit bedrijf waard? Is het de moeite waard uw geloofwaardigheid en tijd in te ruilen voor een paar Euro, of een metrische advertentiedollar?

Snelketens zijn vaak een van de factoren die het hoger management gebruikt om een zeer lage marge te rechtvaardigen. Als het door iemand op één niveau kan worden gedaan, dan zal fast food goedkoop blijven gedurende vele generaties. Dit geldt niet voor een doorlopend schoonmaakcontract. Het is nooit zo eenvoudig dat een nieuwe werkloze schoonmaker, die 100sof klanten heeft gezien, de hoofdschoonmaker wordt, terwijl een ervaren schoonmaker een van de belangrijkste factoren is om een baan te behouden.

De realiteit is echter dat een meer ervaren aanbieder geen goedkoop tarief zal aanbieden, vooral wanneer uw bedrijf uw brood of boter is. U bent zelf vertrouwd na jaren van uw geld, dus het is gemakkelijk om de persoon te vertrouwen in het rijden van de schoonmaker naar het dok van uw klant.

U moet er dus zeker van zijn dat de provider het volgende doet:

– neemt veel risico

– geeft een gedetailleerde service. Als de klant duizenden wil besparen, zal een goede vakman de precieze methoden vermelden waarmee de klant akkoord gaat.

– Behandelt advies, herinnering en einde van operatie

– kan enkele taak, dubbele taak of zelfs drievoudige taak

– weet wat moet eindigen en wat moet beginnen of kan een systeem opzetten dat resultaten kan opleveren

– weet wat klanten verwachten van een Nederlandse “allianc Stoic” (ises blumerable pedestrians).

– en heeft natuurlijk een USP!

Zij moeten de klanten een stap-voor-stap gids of systeem geven, dat kan verzekeren dat zij zullen doen wat is afgesproken. Doen zij dit niet, dan betekent dit een grote val voor het bedrijf en de klanten (die het zelf op de harde manier hebben geleerd, niet van de schoonmakers).

Dus ik hoop dat u dit artikel nuttig vond en als Nederlandse zakelijke dienstverlener wens ik u en uw bedrijf het beste toe.

 

 

LEES MEER :