How to Become a Window Cleaner

luxurious laundry room interior with washing machine, dryer, laundry basket and folded towels in the cabinet - glazen wasser stockfoto's en -beelden

Als je bij jezelf denkt, hoe word ik een glazenwasser? Er zijn eenvoudige stappen die u kunt volgen om een ​​gekwalificeerde glazenwasser te worden.

De eerste stap om glazenwasser te worden, is leren ramen op de juiste manier te behandelen. U kunt beginnen door uzelf vertrouwd te maken met de verschillende soorten glas. gekleurd en semi-gestructureerd, droog en natuurlijk glas, enigszins gerecycled en gerecycled glas. Door vertrouwd te raken met alle vormen van glas en het verschil tussen de glassoorten te ontdekken, kunt u de juiste reinigingsprocedures bepalen voor het reinigen van het glas.

De tweede stap is het bepalen van de beste tijdsperiode om de reiniging uit te voeren. Er zijn verschillende soorten reiniging die u kunt doen. De meest voorkomende methode van glasreiniging is de spray glazenwasser.

Door een raamsprayreiniger te gebruiken, hoeft u de ruit niet te schrobben. Al het vuil wordt gewoon weggeveegd. Het schoonmaken is zelfs beter dan het wassen van ramen, omdat je geen krassen op het oppervlak maakt.

Een andere populaire methode voor het reinigen van glas is de scrub-ruitenreiniger. Door gebruik te maken van de scrub glasreiniger wordt het glas eerst gedrenkt in een oplossing van het reinigingsmiddel. De oplossing is meestal water, frisdrank, superapparaten en sterke drank. Zodra het glas doordrenkt is met de oplossing, kunt u langzaam schrobben met een scheermesje. Je kunt een schort gebruiken om het glas schoon te vegen, of je kunt een deel van het drinkglas pakken. Sluit het glas, de oplossing zal langzaam door het glas sijpelen.

De derde stap om glazenwasser te worden, is beslissen welke reinigingsoplossing u moet gebruiken. U vindt reinigingsoplossingen in verschillende vormen. De beste aanbeveling is om eerst andere oplossingen te proberen voordat u er daadwerkelijk een aanschaft. U moet ook weten welk type glas de oplossing is die u gebruikt. De meeste mensen gebruiken een geconcentreerde glasreiniger voor het semi-str gebied, maar voor het natuurlijke glas kan het 40% Hi-test bevatten.

Het andere zeer belangrijke onderdeel van het worden van een glazenwasser is het bepalen van de juiste druk om te gebruiken. Je kunt het uitzoeken door naar de ingang en uitgang van de secundaire laag te kijken. De hoeveelheid vloeistof en schuurmiddel die wordt gebruikt om het glas te reinigen, kan van invloed zijn op overmaat.

De vierde stap is het aanscherpen van je vaardigheden. Simpele fouten veroorzaken meer schade dan het wit van de neus in werkelijkheid. Soms kunnen kleine fouten leiden tot grotere. De eerste grote fout is bijna om mensen gek te maken. Een slordige fout kan een glasplaat eruit halen die maar een paar millimeter voorbij perfectie was. De volgende grote fout is wat er gebeurt als het glas de buitenkant van het raam raakt. Elk detail van het glas is duidelijk te zien.

The most valuable skills that you need to adopt are practically formulaic. If a formula works for someone else, it probably works for you. If a formula takes months and months to master, it probably does a lot of things well. The best tip for you to become a smart and successful window cleaner is learn to use these skills on the way up. You know how inevitably you can mess up when you are working at a new position? It is the same thing in how to become a professional window cleaner. But, this time you have to practice daily.

The final tip for you to become a valuable and valuable window cleaner is to know the difference between sludge and sand. Sludge is the percentage of water in glass or sludge. Sand is the silicon particles that are present on the surface of glass.

Om glazenwasser te worden, hoeft u alleen maar de praktische tips te leren en deze vervolgens te gebruiken. Voordat u nadenkt over de astronomie van ramen, kunt u het beste een professionele glazenwasser inschakelen om u de basisbeginselen bij te brengen en toe te passen. Pas op dat u niet afdwaalt van uw echte 'zelfstandigheid'.