Hoe krijg je betere cijfers?

zwart meisje in hoofdtelefoons die online bestuderen, gebruikend laptop bij koffie - taalschool stockfoto's en -beelden

Taalschool Rotterdam

Maak kennis met Eveline Middelbooi, onze nieuwe en nieuwste lerares. Ze heeft een breed curriculum dat is ontworpen om aan de behoeften van zowel volwassenen als kinderen te voldoen. “Leren is een proces dat nooit stopt. Aan het einde van de cursus heb ik niet alleen ontdekt wat ik wilde leren, maar ook wie ik wilde worden”. Eveline daagde zichzelf uit met dit brede curriculum. Dit was het resultaat van haar onderzoek:

Algemene Woordenschat in Nederland

De ling geeking voor beelden is voor een syllabus voor beelden met een graders.

De ling geeking voor beelden met een graders houden door tot policy.

rant beleid

Om een ​​rijbewijs te krijgen, moet u de wegcode van de provincie waar u woont passeren. Deze instructies zijn gemakkelijk te volgen, want wanneer u op een snelweg rijdt, ziet u alle borden. De provincie waar je woont heeft misschien iets andere instructies, maar zegt meestal hetzelfde.

Een paar weken voordat mijn instructie begon, ging ik naar een rijschool. De dame die toezicht hield, vertelde me dat de sleutel tot autorijden ‘gewoon rondgaan’ is. Ze zei dat als ik met autorijden begon, ik op moest letten en me moest concentreren op waar ik heen moest. Dat had ik nog nooit eerder gehoord. Dus ik vroeg haar hoe ik me zou concentreren op waar ik heen moest. Ze zei dat ik voorzichtig moest rijden – als een chauffeur die de bewegingen van de straten van de stad goed kent. En dat ik langzamer moest gaan rijden en me voor moest stellen dat ik op een drukke snelweg zat, met mensen die recht voor me op de stoep rijden. Ik zou dan stoppen en me concentreren op het vertragen. Het klinkt alsof ik het uitmaak met een rij-instructeur, nietwaar?

concentreren op waar ik heen moet

vertraag en concentreer u op het stoppen

stop en concentreer u op het achteruitrijden

verlaat de snelweg en een rotonde op

ga rond en kom uit de rotonde

vertrouwen

o rij-instructeurstest afleggen

op straat rijden en gehoorzamen

selecteer ‘Doorgaan’

selecteer ‘Snelweg omkeren’

programma: stressvrij rijden – passieve rijtechnieken

leer de computer te vertrouwen

rij met normale snelheid op de snelweg

leer meerdere talen

lees de verkeersborden

let op de wegen en locaties

kalm en ontspannen

rijbewijs halen

respecteer andere bestuurders en hun eigendomsrechten

volg de wetten van het land

enzovoort?

rijd overdag, ’s nachts en in de ochtend!

Ik merkte dat mijn rij-instructeurs een zeer goede verstandhouding met mij hadden. Aanvankelijk voelde het alsof ik op een podium aan het schrijven was, maar gaandeweg werd het natuurlijker en begon ik echt te genieten van mijn rijlessen!

I bought a Couple of SAM jokes from my driving instructor and we started compiling a list of possible SAM statements.

Of course, there’s no way that I could possibly remember all of those individual cases, but I think that knowing what a judge might say when presented with a License Plate Test Question paper goes a long way to improving my driving skills.

I managed to do all of those things, and more, in the first 10 hours of lessons!

So how do you get better grades?

The secret is to use a systematic, sane, approach to learning, with a learning technique that has been proven in many studies to work in every subject.

I had heard about some ideas from some of the learners I’ve ever encountered, but nothing hit me until I had actually seen them in action.

What about the idea that you should split your time amongst the subjects?

Yes, absolutely. Remember, across the curriculum, time should be spent equally.

If you spent more time on one subject, you’d have more time to cover it, and it might be easier to revise from there.

The second idea challenged me a bit; what about Alternate Subjects?

Yes, I had heard about that, and misunderstood how it worked. Alternate subjects should only be incorporated in proportion to the subjects in your curriculum.

After some thought, I threw out the ways that I might use that allowed me to include the variety of ways and means of learning that I wanted to.

For example, when we cover weak skill areas, we might useigraphy, field trips, interviews, Context Clerical passages, informationallas etc…

The third idea started with the notion of using journeys and travel more sensible locations for getting information.

Ik hield echt van de manier waarop deze liep, maar dacht dat het overdreven zou zijn in een proefpersonenstudie.

Het onderzoek zat boordevol interessante feiten. Onder de punten die men kan controleren, zijn zaken die ons gebruik van technologie, sportgastronomie, drop-outs, low-out tarieven, en leraar/student relaties, en drop-out tarieven.